To je to što me zanima!

Auto naletio na pješakinju: U kolima Hitne pomoći preminula

U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak poslijepodne  dogodila na dionici istarskog ipsilona, između čvora Ivoli i  Rogovići, poginula je pješakinja
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak poslijepodne  dogodila na dionici istarskog ipsilona, između čvora Ivoli i  Rogovići, poginula je pješakinja, izvijestila je Policijska uprava istarska.

 Nesreća se dogodila oko 17 sati, kada je osobni automobil Fiat brava pulskih registracija, kojeg je vozio 42- godišnjak iz Žminja, naletio na pješakinju, koja je najvjerojatnije pretrčavala kolnik, navode iz policije. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede zbog kojih je na putu u KBC Rijeka umrla u vozilu Hitne pomoći.

Na toj dionici istarskog ipsilona zbog obavljanja očevida promet je privremeno obustavljen i odvija se zaobilaznim putem. Policija utvrđuju sve okolnosti nesreće s obzirom da je na brzoj cesti, kakav je i istarski ipsilon, zabranjen prolaz pješacima pa je nepoznato što je navelo nesretnu pješakinju da se kreće tim kolnikom. Istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • misterfly23 17.03.2016.

    kakva kola? hahahah

  • bela virino 17.03.2016.

    Ovo je bila bolna smrt, počivala u miru.

  • nizozemskivratar 17.03.2016.

    Kod nas u Hrvatskoj se kaže vozilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare