To je to što me zanima!

Užas na A3: Auto se više puta prevrnuo, unutra su bila i djeca

U nesreći na A3 kod Brodskog Stupnika teške tjelesne ozljede zadobile su 10-godišnje dijete i 27-godišnja putnica, a vozač (32), 9-godišnje dijete i 63-godišnji putnik imaju lakše ozljede
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na A3 kod Brodskog Stupnika teže i lakše ozlijeđeno je petero bugarskih državljana, među kojima je dvoje malodobne djece (9 i 10 godina). Automobil je u petak ujutro oko 6 sati sletio s autoceste ceste i više puta se prevrnuo. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen.

Očevid je utvrdio da je 32-godišnji bugarski državljanin upravljajući osobnim automobilom "Fiat" prešao na zaustavni prometni trak, potom kotačima zahvatio travnatu bankinu i prednjim dijelom vozila udario u smjerokazni stupić, nakon čega je došlo do zanošenja, potom i do višestrukog prevrtanja vozila po travnatoj površini, gdje se i zaustavilo.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobile su 10-godišnje dijete i 27-godišnja putnica, a vozač (32), 9-godišnje dijete i 63-godišnji putnik, svi državljani Bugarske, zadobili lakše tjelesne ozljede.

Svi ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje im je pružena liječnička pomoć. Kako neslužbeno doznajemo, nitko od petoro ozlijeđenih život nije ugrožen. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • merida_1 09.09.2017.

    Ove trubile bi samo kažnjavali ne ulazeći u suštinu stvari,nanio je štetu sebi i svojima i svojoj imovini,pusti ljude na miru dovoljno im je svog jada..

  • Čavoglavi Hrvat 09.09.2017.

    Muško za volanom.

  • UNPROFOR 08.09.2017.

    Vi ćete ga kazniti ? A jeste maruni , ko da nije već sam dovoljno kažnjen !

Komentiraj...
Vidi sve komentare