To je to što me zanima!

Kod Dubrovnika: Citroën sletio u more, ronioci pronašli tijelo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Autom je upravljao I.B. (25). čija majka je ranije prijavila nestanak. Svjedoci pričaju kako je auto pretjecao i svjetla su samo odjednom nestala. Tijelo je izvučeno u 8 sati
Vidi originalni članak

Automobil Citroën C3 dubrovačkih tablica sletio je jutros oko 1.55 sati u more u Staroj Mokošici kraj Dubrovnika . Vozač (25) je poginuo , a njegovo tijelo izvučeno je oko 8 ujutro. Prvo je izvučen automobil, a potom su ronioci našli tijelo mladog vozača.

Na mjesto nesreće stigao je državni odvjetnik, a cesta je od 7.46 sati zatvorena za sav promet , javlja Dubrovački dnevnik.

Radi se o 25-godišnjem I.B. iz Zatona čija majka je prijavila nestanak sina . Svjedoci nesreće pričaju kako je automobil pretjecao i svjetla su odjednom nestala . Odmah je pozvana policija koja je započela potragu.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Prometne policije koji će obaviti očevid, pripadnici Specijalne policije , ronioci, Hitna služba koja je odmah pozvana kao i Vatrogasci .

Čekalo se svitanje kako bi se pokrenula akcija izvlačenja automobila.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • sala 08.11.2014.

    cekalo se svitanje , pa tko je tu LUD ljudi moji , cekalo se sedam sati da se spasava nekoga sto je sletio u more , ili su mislili da je sletio sa PODMORNICOM , jesmo glupi a i ostacemo takvi iducih milju godina

  • alan ford_1 08.11.2014.

    Čekalo se jutro da se izvuče tijelo,eh,eh.eh

  • otocan 08.11.2014.

    Za koji uopće plaćamo cestarinu kad pol Hrvatske nema ogradu na opasnim mjestima???

Komentiraj...
Vidi sve komentare