To je to što me zanima!

Auto udario dvoje tinejdžera, imaju potres mozga i ozlijede

Automobil je oborio djevojku i mladića od 16 i 17 godina u Poljičkoj ulici u Splitu. Tinejdžere su odvezli u bolnicu i pri svijesti su. Policija još utvrđuje okolnosti
Vidi originalni članak

Vozač (56) automobila Alfa Romeo je u četvrtak u 20.20 sati oborio djevojku i mladića stare 16 i 17 godina u Poljičkoj ulici u Splitu. Oboje su prevezeni u bolnicu s teškim ozljedama. Mladić (17) ima potres mozga i ranu na glavi, a djevojka (16) je ozlijedila koljeno te također ima potres mozga i nekoliko rana. 

Policija još utvrđuje okolnosti nesreće. Ne zna se jesu li maloljetnici pretrčavali cestu na nedozvoljenom mjestu ili je vozač prošao kroz crveno. Traže se očevici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tenisac 09.03.2012.

    Neznam odakle ovoj novinarki ovakva informacija...ali ovo nimalo nije tocno.. Samo je jedna djevojka unesrecena, te mladic koji je neznam kako razbija glavu... dogadaj je izgleda grozno..bar za mene je sve sta sam sinoc vidija velika trauma.. auto je izgledao kao da se zabio u sleper..cijeli smrskan =( Nadam se da ce djevojka biti dobro..Sretno s oporavkom...Drzim palceve.... :-)

  • andi_1 09.03.2012.

    ...Želim im od srca što brži oporavak !! , ...ma kud baš na njihov dan :-(

  • floyd_1 08.03.2012.

    Tužno je kad ovako mladi ljudi nastradaju . Mlade djevojke , na Dan žena . Katastrofa. Nadam se da će sve biti u redu sa njima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare