To je to što me zanima!

Heroj kolcem spriječio da bus s djecom ne sklizne u provaliju

Skromni heroji: Ivan Trputec (58) kolcem je zaustavio bus da ne otkliže u provaliju, a njegov susjed je izvukao djecu na sigurno. Četvero djece lakše ozlijeđeno...
Vidi originalni članak

Vozaču (40) školskog autobusa u petak je naglo pozlilo. Izletio je s ceste u Donjem Dragonošcu i udario u betonski stup. Dva muškarca, koja su bila u blizini, izvukla su djecu u nekoliko minuta.

- Bus je prošao tri metra od mene. Zavezao sam psa za stablo oraha i počeo lupati po vratima. Vozač je bio u nesvijesti. Uspio sam otvoriti vrata i izvući djecu - rekao je mještanin (50), koji se prvi našao na mjestu nesreće.

Odmah je pozvao svog susjeda Ivana Trpuca (58), koji je kolcem iz vinograda spriječio da bus, koji je počeo kliziti unatrag, završi u provaliji.

- Htio sam što prije zaustaviti bus. Tri puta je kotač prešao preko kolca, ali sam uspio. Da nisam, pali bi - rekao je Trputec.

U nesreći je četvero djece lakše ozlijeđeno.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • FilipMiletic 27.03.2012.

    Nekazem da nije mu pozlilo ali svi vi koji VOLITE ZET odite sa zadnjim linijama prema doljnjem dragonoscu pa ce te promjeniti misljenje .Ja se vozim brzo ali uci u zavoje ko ZET je nemoguce oni idu u maximalu . BITI CE JOS NESRECA VIDJETI CETE

  • Oroz 17.03.2012.

    Sreća pa niko nije ozljeđen,ali kad pogledam ovaj članak koji govori o ljudskim životima i dvojici kaku kažu heroja a samo 81 komentar to je žalosno,dok na drugoj stranici ima preko tisuću komentara kod gospodične koja bi rušila crkvu Sv Donata u Zadru i napravila stariju,e stvarno smo nacija u p.m !!

  • zodijak111 17.03.2012.

    koliko se god trudio gledati te slike nigdje ništa slično provaliji tako da mi baš nije najjasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare