To je to što me zanima!

Autobus putem do škole vozio s otvorenim vratima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bilo me je strah, pridržavao sam se za sjedalo da ne ispadnem, rekao je čitatelj koji je u ponedjeljak u Petrinji snimio autobus otvorenih vrata u vožnji
Vidi originalni članak

Bilo me je strah, pridržavao sam se za sjedalo da ne ispadnem. I druga djeca su se bojala kao i ja. Vozio je kroz cijeli grad otvorenih vrata, rekao nam je naš čitatelj koji je u ponedjeljak u Petrinji oko pola osam na putu prema školi snimio otvorena vrata autobusa. Prema riječima dječakove majke autobusi Slavijatransa koji prevoze djecu prema školi u lošem su stanju. Djeca zbog neodgovornih vozača i loših buseva, kaže, nerijetko kasne na nastavu.
- Prema mojim saznanjima nemamo niti jedno pokvareno vozilo kojim se prometuje. Čak ne mogu biti siguran u ovom slučaju da je riječ o našem autobusu - rekao nam je Miljenko Stuhne, direktor Slavijatransa. Za razliku od njega, vodeći u požeškom APP-u ne žele ništa prepustiti slučaju. Čitatelji su snimili njihvo autobus koji je u poendjeljak prevozio djecu u školu. Vrata autobusa bila su otvorena u vožnji.
- APP d.d. ne dopušta niti podržava vožnju s otvorenim vratima na autobusu niti je takvo što bilo naloženo od strane odgovornih Društva. Sigurnost putnika u autobusu nam je na prvom mjestu te zbog toga takvo postupanje ne toleriramo. Okolnosti ovopg slučaja se utvrđuju te će prema rezultatima provjere odgovorni biti sankcionirani sukladno zakonu - rekli su u APP-u.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Plavi_92 17.03.2010.

    a jadna brižna dječica. sve se bojim da to nije otvorio netko od tih huligana pa sad daju u novine kako u strahu za vlastiti život putuju u školu. dok sam ja išao u školu nismo nikada imali problema sa autobusima. sve je stvar kućnog odgoja i kulture.

  • grincajg 17.03.2010.

    makar klincima nije bilo vruće....

  • 25sat 17.03.2010.

    Da, lakše je snimiti mobitelom tako nešto, pa objaviti vijest, ne bi li bio koji minut popularan, negoli upozoriti vozača da su vrata otvorena !

Komentiraj...
Vidi sve komentare