To je to što me zanima!

Autobus sletio s ceste pokraj Slanoga, ozlijeđen je vozač

U srijedu nešto iza 6 sati kraj Slanoga autobus 'Croatia Busa' koji je išao prema Dubrovniku sletio je s ceste. Prema prvim informacijama ozlijeđen je vozač
Vidi originalni članak

U srijedu nešto iza 6 sati kraj Slanoga autobus 'Croatia Busa' koji je išao prema Dubrovniku sletio je s ceste, javlja dubrovackidnevnik.hr.

Prema informacijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ozlijeđen je vozač autobusa. 

Promet je zaustavljen u oba smjera, a svi putnici su izvučeni iz autobusa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dominiksakac1991 12.01.2017.

    Jel imao zimske gume?

  • AnjaŽelimorski 11.01.2017.

    A da se pitate zbog čega su sletili? Nemojte komentirati ako ne znate. Ja se Bogu zahvaljujem što mi je mama živa ostala jer je bila baš u tom busu.. Jer je vozač bio pri svijesti i spasio sve ljude.. Sreća da nisu u provaliju otišli. Ja dižem kapu vozaču i svaka mu čast..

  • PioX 11.01.2017.

    I po tko zna koji put sad će "vrli vozači" prosipati pamet, vrijeđati , a dajte se zamislite malo kako bi se osjećali da vam je tko od obitelji, kako bi se osjećali da ste vozač , kako bi se osjećali da ste njegova supruga i djeca koji strepe svaku njegovu vožnju da mu se što ne dogodi ? I kad sve to sagledate onda dajte komentar ..Sretnu vožnju svim vozačima gdje god bili pogotovo sada u ovim izuzetno teškim vremenskim uvjetima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare