To je to što me zanima!

Autobusu otpao kotač i udario automobil, vozačica ozlijeđena

Nekih 300 metara prije raskrižja za pulsku zračnu luku autobusu tvrtke Autotrans na liniji Zagreb - Pula otpao je zadnji lijevi dupli kotač. Jedan kotač je udario u Toyotu
Vidi originalni članak

Jedna žena završila je u bolnici nakon nesvakidašnje nesreće na cesti Loborika - Pula u četvrtak oko 12.30 sati, javlja Glas Istre.

Nekih 300 metara prije raskrižja za pulsku zračnu luku autobusu tvrtke Autotrans na liniji Zagreb - Pula otpao je zadnji lijevi dupli kotač. Jedan kotač je potom udario u Toyotu Corollu pulskih oznaka čija vozačica je u nesreći ozlijeđena. U trenutku nesreće u busu je bilo pet putnika koji kao ni vozač nisu ozlijeđeni. 

Autobus je klizio stotinjak metara po desnoj kolničkoj traci, a vozač ga je na koncu uspio zaustaviti na autobusnom ugibalištu. Kotač koji je udario u Toyotu odbio se u šikaru, dok je drugi završio u obližnjoj kamenoklesarskoj radionici. Osim kotača autobusu je otpao i blatobran, a na cesti je policija uspjela pronaći i jedan od vijaka koji su osiguravali kotače. Toyota se pak nakon udara u kotač zaustavila na desnoj kolničkoj traci. 

Šokirani vozač autobusa Milan Brdar (51) rekao je kako mu se u 20-godišnjoj karijeri ništa slično nije dogodilo.

- Pogledao sam u retrovizor i vidio da nema kotača. Tada sam se uspio skloniti sa strane na ugibalište. Kotač je udario u automobil, a vozačicu je odvezla hitna pomoć - ispričao je Brdar za Glas Istre.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    raspadamo se u svim pogledima!

  • atak na batak 28.12.2012.

    kao kod milane i žike...

  • romacriola 28.12.2012.

    preskup i prebahat prijevoznik !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare