To je to što me zanima!

Autocestom kroz Liku Čeh vozio preko 200 kilometara na sat

U Ličko senjskoj županiji za prekoračenja dopuštene brzine kretanja kažnjeno je tijekom vikenda pedeset vozača. Među njima se našao i 39-godišnji češki državljanin koji je autocestom kroz Liku projurio 201 na sat
Vidi originalni članak

Tijekom proteklog vikenda policija je u Ličko-senjskoj županiji za prekoračenja dopuštene brzine kretanja kaznila 50 vozača.

Među njima bio je i 39-godišnji češki državljanin koji je u petak unatoč zimskim uvjetima autocestom kroz Liku vozio brzinom od 201 kilometar na sat.

IMA LI PRAVDE? Sin šefa koprivničke policije vozio mrtav pijan po naselju. Kazna mu manja od minimalne

Policijska uprave ličko-senjske danas je objavila kako je bilo kažnjeno i 11 vozača zbog vožnje pod utjecajem alkohola, s tim da je najveću koncentraciju alkohola u krvi imao 37-godišnji vozač, koji je u subotu vozio kroz Otočac s 2,42 promila.

- Ipak tijekom vikenda kada se provodila preventivno-represivna akcija prometne policije, nije bilo teških prometnih nesreća, tek pet s materijalnim štetom, tri u Gospiću i po jedna u Novalji i Senju - dodaje se u priopćenju.

HAK UPOZORAVA Vozači oprezno! Zbog niskih temperatura opasnost od poledice, neke ceste zatvorene

Vozač iz Češke je bio kažnjen sa 5 000 kuna novčane kazne.

S obzirom da je kaznu platio odmah na mjestu događaja, između Jadova i Zira, kazna se svela na dvije trećine, odnosno na 3 333 kune, doznaje Hina u PU u Gospiću.

Alkoholizirani vozač je u Otočcu bio isključen iz prometa i bila mu je do otrežnjenja oduzeta vozačka dozvola, a za taj će prekršaj odgovarati na Općinskom sudu u Gospiću po redovitom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare