To je to što me zanima!

Autom je uletio na terasu kafića i "pokosio" goste

Čule smo strašan prasak. Vidjele smo Renault Clio na razbijenoj terasi kafića. Prizor je bio strašan, rekla nam je čitateljica iz Sl. Broda
Vidi originalni članak

Na terasu kafića Evergreen u slavonskobrodskoj Krešimirovoj ulici, u utorak oko 14.15 sati zaletio se crveni Renault Clio i tom prilikom ozlijedio četiri gosta. Nesreću je skrivio vozač (24) iz Sl. Broda. Očevici su rekli kako je unatoč dvostrukoj punoj liniji neoprezno pretjecao kolonu. Udario je Reanult Megane koji je skretao lijevo. Od njega se odbio i završio na terasi kafića.
- Bilo je grozno. Da se dogodilo samo trenutak ranije, mene više ne bi bilo jer sam sjedio prvi za stolom. Srećom, ustao sam da bih nešto obavio, a za stolom su ostali sjediti moji prijatelji. Zadobili su lomove nogu, nosa… ne znam ni sam. Tek su ih odvezli u bolnicu – šokiran je Goran Marić, gost Evergreena.
Ozlijede koje su zadobili gosti srećom nisu opasne po život.
- Čule smo strašan prasak. Došavši na mjesto nesreće, vidjele smo Renault Clio na terasi kafića. Uništio je stolice i suncobran. Hitna je došla jako brzo i ozlijeđene prevezla u bolnicu - rekla nam je čitateljica iz Sl. Broda koja je snimila fotografiju.
- Stajali smo u koloni i čekali da auto ispred nas skrene lijevo. Renault Clio nije htio čekati pa je pretekao cijelu kolonu i velikom brzinom udario u auto koji je skretao. Od siline udarca, Clio se odbio na terasu obližnjeg kafića i zabio u kuću. Vidjela sam da Hitna odvozi čovjeka s longetom na nozi - kaže druga čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • outrager 27.05.2009.

    dobro, nisam bio siguran dali je tamo isprekidana ili puna, ali kad skrećeš u ljevo, i netko naleti na tebe tko te krenuo obilaziti, ti ćeš biti kriv jer si počeo skretati a nisi pogledao u retrovizor dali te netko obilazi. ovdje svatko plaća svoju kaznu (vozač clia zbog toga što je obilazio preko pune, a vozač megana zbog toga jer nije gledao u retrovizor) a krivac za sudar bi u svakom slučaju trebao biti vozač megana bez obzira na punu crtu, jer je on izazvao sudar svojim manevrom, pitaj bilo kojeg policajca, ili onoga tko iza sebe ima malo više prometnih nezgoda :D

  • AmStaffSb 27.05.2009.

    outrager nisu obadvojica krivi jer je tamo dopušteno skretanje lijevo. dvostruka puna linija je do tog križanja pa prestaje da se može skretati pa opet poslije križanja nastavlja dupla puna tak da ovaj nije kriv što je skretao.

  • rori 27.05.2009.

    Mislim da bi terase koje su uz samu cestu, trebale imati neku zaštitnu ogradu. Gosti bi bili sigurniji, ja osobno ne volim sjesti na terasu kad uz mene zuje auti. Tko izdaje dozvole za terase na ulici trebao bi i zaštititi iste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare