To je to što me zanima!

Autom je zaglavila na pruzi, istrčala van jer je dolazio vlak

Vozačica je Fiatom htjela prijeći prugu u trenutku dok su se spuštale brklje. Htjela se vratiti natrag, no nije mogla pa je istrčala van. Na auto je naletio putnički vlak
Vidi originalni članak

S. K. (21) iz Dubrave kraj Vrbovca u utorak je u 17 sati u bjelovarskom prigradskom naselju Nove Plavnice skrivila prometnu nesreću iz koje se izvukla bez ozljeda. Fiat Puntom je pokušala prijeći preko pružnog prijelaza u trenutku dok se spuštala brklja. 

Uvidjevši da se polubranik na suprotnoj strani ceste na pola spustio te na neće moći prijeći prugu, zaustavila je automobil i krenula unatrag udarivši u drugi polubranik. Prednji kotači ostali su na tračnicama pa je vozačica istrčala iz auta, na kojeg je naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Križevci – Bjelovar. 

Vlak je udario u Fiat i odbacio ga u putni jarak. Na vlaku je nastala manja šteta dok je automobil dosta uništen. Za vrijeme očevida željeznički promet je bio zatvoren sve do 18,06 sati. Vozačica kao i strojovođa nisu bili pod utjecajem alkohola. Nitko od putnika nije ozlijeđen. S. K. će dobiti prekršajnu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Prva Proleterska_1 10.05.2012.

    Mom paši je na otvorenom prolazu bez brklji crko nedovoljno ugrijani Fićo Abart sa ćetvoricom unutra. Iako ima sve kategorije- instruktor - radi prpe , se nije sjetio kurblati auto u 2. brzini , da bi umakao, nego su imali vrijemena , da su svi izašli, a auto odletio u kanal jednih 50m dalje!

  • andi_1 10.05.2012.

    Dobro pa je bila toliko prisebna i izašla vanka auta. Neki nikad neće naučit vozit il bolje reć, poštivat prometne znake i signalizaciju ...

  • pustertal 10.05.2012.

    ovde treba kazniti strojovđu i dati momentalni otkaz.ako je ona več ostavila auto pa zašto on nije stao kud je idiot gledo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare