To je to što me zanima!

Autom na oca i bebu: Sina je spasio od sigurne smrti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Auto je Andrewa, koji je držao sina starog par mjeseci u rukama, prignječio uz izlog. Otac je sina privio uz sebe i pridignuo ga da se ne bi ozlijedio
Vidi originalni članak

Sina starog tek nekoliko mjeseci otac Andrew Leach spasio je od sigurne smrti. Na njih je na nogostupu pokraj poslovnih prostora u Sydneyu naletjela žena (82). Auto je Andrewa doslovno 'zalijepio' za izlog zgrade. On je sinčića Hydna primio čvrsto uz sebe i pridignuo ga gore kako ne bi udario u staklo. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a trenutak užasa snimila je nadzorna kamera. U nesreći su teško ozlijeđeni Andrewovi roditelji koji su letjeli nekoliko metara prije nego li su udarili o beton.
- Čuo sam škripu guma. Otac i ja pomislili smo da se neki mladić glupira po cesti. Odjednom se pojavio auto, nisam imao kuda nego sam privio sinčića uz sebe i nadao se da mu se ništa neće dogoditi. Pogledao sam oko sebe, a majku i oca nisam nigdje vidio. Bio sam u strahu - priča Andrew. Žena koja je skrivila nesreću najvjerojatnije je imala infarkt u vožnji. Prvo je prošla kroz crveno, udarila nekoliko automobila na parkiralištu i zaletjela se u Andrewa i njegove roditelje.
- Jednostavno je nevjerojatno kako je on spasio svoga sina. Nije ga ispuštao iz ruku - rekao je Michael Ball koji radi u zgradi ispred koje je stradao Andrew. Nesreća je snimljena 2008. no tek su je objavili ovih dana. Andrew, koji je u nesreći slomio nogu kaže da mu je to bio najgori dan u životu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Parsifal 11.05.2010.

    glupa babetina

  • chuperak 11.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • predsjednik03 11.05.2010.

    82 godine i ona vozi????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare