To je to što me zanima!

Autom na pješačkom udario bicikl, ozlijeđene dvije curice

Varaždin: Djevojčicama starima 13 i devet godina koje su se vozile na biciklu pomoć je pružena u bolnici no policija nije objavila kakve su njihove ozljede
Vidi originalni članak

Muškarac (32) je u četvrtak oko 13 sati vozio automobil Koprivničkom ulicom u Varaždinu. Došao je do pješačkog prijelaza i nije se zaustavio. Prednjim dijelom auta je udario u stražnji kotač bicikla koji je preko pješačkog u prisustvu majke vozila curica (13). 

Curica je na biciklu vozila drugu djevojčicu staru devet godina. Obje su nakon udarca pale na kolnik. Pomoć im je pružena u varaždinskoj bolnici no policija nije objavila kakve su njihove ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jasibali69 17.08.2012.

    i vi bi u eu?! e dragi moji u eu se ne stajanje na pjesackom strogo kaznjava a tek nekog pregazit i to na pjesackom.....

  • user_157286 17.08.2012.

    mako. majko zar se tako uće djeca sigurnom i odgovornom ponašanju u prometu .Uprisustvu majke djevojćica od 13 godina vozi na biciklu curicu od 9 godina preko pješaćkog prijelaza. Jesu li djevojćice imale kacige ?Ne branim niti me opravdavam vozaća ,jer kad su djeca u prometu potreban je pojaćan oprez bez obzira na to tko je u pravu i tko ima prednost ,ali mislim da bi u ovom slućaju trebalo majci naplatiti par tisuća kuna kazne da ubuduće ne dovodi tako olako i protuzakonito u opasnost svoju djecu .Curicama želim brz oporavak bez posljedica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare