To je to što me zanima!

Autom naletio na biciklista (72) pa pobjegao s mjesta nesreće

Muškarac (72) je na mjestu preminuo, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Policija je izvijestila da je očevid u tijeku, a više informacija će se znati uskoro
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač je u petak oko 20 sati u Vidrenjaku u općini Velika Ludina automobilom udario biciklista (72). Muškarac je na mjestu preminuo, a vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Kutinska policija je izvijestila kako je očevid u tijeku, a više informacija će se znati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DaMechanic 26.08.2012.

    Govorite nesto o neodgovornosti i bezosjecajnosti, a kako bi se Vi osjecali da ste bili za volanom tog auta? Vi nebi osjecali nimalo straha? Nebi vas uhvatila panika? Sta mislite kako se on osjecao (i kada kazem ''on'' ne mislim samo na njega nego i mnoge druge vozace koji su se uspanicili vidjevsi sto se dogodilo i pobjegli sa mjesta nesrece), jeste li se probali stavit u njegovu kozu prije nego sto ste napisali toliko toga mislec da bas Vi znate bas sve? Nemojte zaboraviti, da se to moze dogoditi (ne dao Bog) svakom.

  • najiram 10 25.08.2012.

    a kad imaš nesreču tada ti dođe da zbrišeš , ali tada treba steći zube pomoći za ućinjeno odgovarati. i sam sam sudjelovao u nesreći sa tragičnim poslijedicama, nisam je ja skrivio ali to je strašno kad ti čovjek imire na rukama a nemožeš mu pomoći. najlakše je zbrisati ali ipak je to ljudsko biče kojemu treba pomoći i što god bilo treba se suoćiti sa stvarnošču.

  • Capafiori 25.08.2012.

    Vozač? To nije vozač, to je bezosjećajna i neodgovorna kukavica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare