To je to što me zanima!

Autom naletio na curicu (9): U bolnici se bore za njezin život

Vozač Škoda Fabie (64), vozeći iz smjera Rijeke prema Bakru, autom je naletio na dijete koje je prelazilo cestu preko pješačkog prijelaza. Vozaču je potom pozlilo
Vidi originalni članak

Devetogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena i životno ugrožena nakon prometne nesreće do koje je došlo danas oko 14 sati, na DC8 kod skretanja Kostrenskih boraca, nadomak benzinske pumpe u Kostreni.

Do nesreće je došlo kada je 64-godišnji vozač Škoda Fabie gospićke registracije, iz smjera Rijeke prema Bakru, dolaskom na pješački prijelaz automobilom naletio na dijete, koje je na označenom pješačkom prijelazu prelazilo  cestu. 

Uslijed udara djevojčica je odbačena na kolnik gdje je prilikom pada udarila glavom o asfalt. 

Hitno je prebačena u KBC Sušak, gdje je operirana i bori se za život.

Vozač, pod čijim kotačima je stradala nesretna djevojčica, također je prebačen u bolnicu, budući da mu je pozlilo i srčani je bolesnik.


Idi na 24sata

Komentari 94

  • magija 1 06.02.2016.

    koji to bolesni umovi lupaju minuse na komentare da se djevojčici želi brz oporavak?!!

  • the devil 06.02.2016.

    jesu mu barem kad je imao 60 godina produljili vozacku dodatnih 30godina??? zao mi djevocice.covjek na kraju zivota skoro uzme zivot osoobi na pocetku zivota. ti stari ljudi i onako bi trebali koristiti javni prijevoz..isto kao osobe od 18-24 balave bez pameti..

  • sirena30 06.02.2016.

    Zasto svi pisu nije ni njemu lako?! sta ako ima 64 ili koliko godina zar to znaci da nemora gledati kad netko prelazi cestu i to jos na pjesackom prelazu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare