To je to što me zanima!

Autom naletio na teretni vlak, teško ozlijeđeno troje mladih

Iako je bila uključena svjetlosna i zvučna signalizacija, mladić (23) krenuo je Alfom u kojoj je bilo još dvoje ljudi preko pružnog prijelaza u Sesvetama. Naletio je na vlak
Vidi originalni članak

Troje mladih teško je ozlijeđeno u subotu u 2.30 sati u naletu automobila na vlak kod pružnog prijelaza u Jelkovečkoj ulici u Sesvetama. J.K. (23) vozio je Alfu Romeo Jelkovečkom i krenuo preko pružnog prijelaza iako je bila upaljena svjetlosna i zvučna signalizacija, navode u zagrebačkoj policiji. 

Vozač je naletio na kompoziciju kojom je upravljao strojovođa T.P. (40). 

Nakon naleta na vlak, Alfa se zaustavila na pružnom prijelazu. Vozača su s teškim ozljedama prevezli u KB Dubrava, a teško ozlijeđenu putnicu S.Š. (26) prevezli su u KBC Zagreb, dok su putnika I.Š. (23) s teškim ozljedama odvezli u Kliniku za traumatologiju.

Željeznički promet bio je u prekidu do 4.25 sati.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Jayokundija 05.08.2012.

    Ja sam Jasmin K. imam 23 godine,ali imam mozga i pameti,a taj J.K. ima više sreće nego pameti,nadam se da mu je ovo neka pouka.

  • aXXo 04.08.2012.

    Neka te dragi Bog spasi da pozivis dalje .nisi znao sta si radio frende lose drustvo i alkohol su te natjerali na to to nisi bio ti.zao mi te dragi kolega

  • glodjos 04.08.2012.

    Rekao bi da se baja zaletio u vlak-vjerojatno ga nije vidio kad je tako mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare