To je to što me zanima!

Autom naletio na tri žene na zebri, jednu teško ozlijedio

Vozač Opela njemačkih registracija na pješakinje je naletio na zebri. Jedna je teško ozlijeđena, a dvije žene zadobile su lakše ozljede.
Vidi originalni članak

Nisam vozio brzo, a žene su se odnekud pojavile…Ne znam što se dogodilo, ispričao je muškarac koji je u utorak oko 19.30 sati na pješačkom prijelazu preko državne ceste D2 u središtu Slatine Opelom njemačkih registracija ozlijedio tri pješakinje. Po kišovitom vremenu žene su se vraćale kući s posla i prelazile cestu. Srećom, automobil se nije kretao većom brzinom. Udario je jednu ženu koja je pala na vjetrobransko staklo i potom na asfalt. Druge dvije uspjele su izbjeći nalet i lakše su ozlijeđene. Vozač je na žene naletio na jednoj od najprometnijih državnih cesta u Hrvatskoj koja prolazi kroz središte grada kroz koji se prolazi sav tranzitni promet od Osijeka prema Varaždinu.  Policija provodi očevid kako bi se razjasnile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tino1 21.09.2011.

    ahh stvarno vas ima pametnih pa nije ćovijek htio pogazit ženu i pješaci jure ko muha bez glave moje je mišljenje da je kriva sama nemožeš ni na pješaćkom proć ak je auto svega 2 met oo prijelaza jel se auto nemože zaustavit ahh ženske se zaprićale

  • Dvojni Razlomak_1 21.09.2011.

    Ma, @psl, čudim se tvom opisu pješačkog prijelaza. To je propisno obilježeni pješački prijelaz, sa obje strane se nalazi znak upozorenja na nilazak na obilježeni pješački prijelaz, Iznad zebre postoji stalno treptajuće svjetlo upozorenja, a ulična rasvjeta je cijelom tom diojnicom u funkciji. Pa što bi još trebalo? Izgraditi nadvožnjak? Zašto većina komentara (ili ocjena) brani vozača koji je svojom nepažnjom ugrozio tri života? Da li bi ti psl isto komentirala da je vozač tebe pokupio na tom prijelazu?

  • zvonko_mlinaric 21.09.2011.

    Nikad dovoljno pažnje na našim cestama,zato ljudi i ginu,kao vozači,kao motoristi i kao pješaci.A ljudski život je najdragocjeniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare