To je to što me zanima!

Autom oborila ženu s djetetom: Beba je u životnoj opasnosti...

Vozačica je automobilom naletjela na ženu koja je u nosiljci nosila malo dijete (1). Od udarca automobila oboje su pali na pod. Dijete je prevezeno u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu i teško je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Jednogodišnje dijete teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći na kružnom toku kod naselja Andrija Hebrang u Slavonskom brodu nešto poslije podneva u ponedjeljak. 

Kako doznajemo, osobni automobil kojim je upravljala vozačica (70) naletio je na ženu koja je u nosiljci, takozvanoj klokanici, na prednjem dijelu tijela nosila malo dijete. Od udara automobila oboje su pali na tlo. Dijete je, priopćila je policija, zadobilo teže ozljede i hitno je prevezeno u slavonskobrodsku Opću bolnicu. U životnoj je opasnosti. Pomoć liječnika zatražila je i majka djeteta. 

- Policija nastavlja očevid na mjestu događaja, po završetku znat će se sve okolnosti pod kojim se nesreća dogodila, a po dovršetku očevida slijedi detaljna informacija - priopćila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mudrac bez pameti 19.02.2019.

    Pod hitno poceti oduzimati dozvole osobama starijima od 60-65 godina. Dat im besplatne pokaze za autobuse i to je to.

  • novival12🇭🇷✌ 19.02.2019.

    Jel itko bio kad u Sl. Brodu, a pritom da je vozio auto, to vam ne mogu opisati tolika vozačka nesposobnost,neznalaženost, strah od vožnje,nepoznavanje znakova,i prednosti prolaska, parkiranje, a strah ući u rotor je nevjerojatna... jbno nevjerojatna. Tko stavlja zebru tik uz rotor?!!! Vjerojatno ju je udarila na zebri metar od rotora, što je i bilo za očekivati tako nešto. Žao mi je bebice:((

  • arwenn 18.02.2019.

    Meni neki dan baba od 70 godina oderala cijeli dio auta i otkinula retrovizor ! Jos mi kaze pa nisam vas vidjela ?! Bez ljutnje ali mislim da bi se trebalo povest racuna dali osobe u tim godinama mogu voziti ili ne !

Komentiraj...
Vidi sve komentare