To je to što me zanima!

Autom prešla u suprotni smjer, sudarila se i poginula. Vozač drugog auta prevezen u bolnicu

Na mjestu prometne nesreće proveden je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice ODO iz Rijeke, a tijelo poginule prevezeno je na Odjel patologije
Vidi originalni članak

Vozačica (36) smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći u blizini mjesta Sv. Vid Miholjice na području Malinske u utorak nešto poslije 6 sati. 

Kako javlja policija, autom je išla iz smjera Krka u smjeru Rijeke kada je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s Mercedesom koji je došao iz suprotnog smjera. Vozač (69) Mercedesa je prevezen u KBC Rijeka. 

KOD MALINSKE Teška nesreća na Krku: Sudar dva automobila, poginula žena

Na mjestu prometne nesreće proveden je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice ODO iz Rijeke, a tijelo poginule prevezeno je na Odjel patologije. 

Promet ovom dionicom odvijao se obilaznim pravcima do 9,55 sati kada je u potpunosti uspostavljen.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Cobra_57 08.08.2020.

    Najviše šta sam primjetio u zadnje vrijeme je prelazak vozila u suprotni trak.

  • li2109 06.08.2020.

    Nemoj te tako govoriti jer ne znate što se dogodilo išla je na posao mokra cesta imala je obitelj i 3 male djece kako busu ta djeca bez mame i muž nje sramote se i ne pišite gluposti ako nemate pametnijeg posla brinite se za sebe a ne za gluposti

  • patrik12345 04.08.2020.

    Pokoj joj duši! Šta je točno bilo možemo samo nagađati. Nego svi oprez kad tek kiša porosi. Nema ulja previše na cesti, nego ostaci trošenja gume u kombinaciji s vodom daju klizavu emulziju, sve dok kiša dobro ne ispere cestu. A na zavojima nažalost imamo naftu na cestama koja se iz cisterni izlije na odušak. To se događa zbog pretankanih cisternih ili zbog neprilagođene brzine vozača cisterne dođe do zapljuskivanja unutar iste i curenja na odušak. Pa kad porosi kiša+nafta=klizalište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare