To je to što me zanima!

Autom se zabio u teretnjak kraj Siska, liječnici se bore za život djevojke (20). Nisu bili vezani

Policija je objavila kako je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine, a slijedi i kaznena prijava protiv vozača automobila
Vidi originalni članak

Troje je ozlijeđenih u prometnoj nesreći do koje je došlo u subotu u popodnevnim satima u mjestu Veliko Svinjičko na sisačkom području, izvijestila je sisačko-moslavačka policija. 

Automobilom sisačkih registracija upravljao je 30-godišnjak, a u njemu je bila i 20-godišnja putnica. Policija je objavila kako je 30-godišnjak zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretnjak sisačkih registracija, kojim je upravljao 51-godišnjak.

- Zbog zadobivenih ozljeda, 30-godišnji vozač i 20-godišnja putnica koji nisu koristili sigurnosni pojas, su prevezeni u sisačku Opću bolnicu gdje su vozaču utvrdili teške tjelesne ozljede, a putnici teške ozljede opasne za život, dok je 51-godišnjak lakše ozlijeđen, objavili su iz policije. 

Dodaju kako protiv 30-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 29.10.2023.

    Možda bili na svetoj misi

  • Daimos 29.10.2023.

    Balkan i klinci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare