To je to što me zanima!

Autom sletio s ceste u kanal pa poginuo, suvozači ozlijeđeni

Muškarac je izgubio nadzor nad autom te je prešao u suprotnu traku i sletio u kanal kraj ceste. Njegova suvozačica je teško ozlijeđena, a drugi suvozač je ispao iz auta
Vidi originalni članak

Muškarac (54) poginuo je u prometnoj nesreći u Kosovcu kraj Okučana u četvrtak oko 19 sati. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom te je prešao u suprotnu traku, nakon čega je sletio s ceste u odvodni kanal. Automobil se prevrnuo na bočnu stranu, a udario je i u stup javne rasvjete. Suvozačica (27) teško je ozlijeđena, a Muškarac (46), koji je sjedio na stražnjem sjedalu je ispao iz auta i lakše se ozlijedio. Istražni sudac Županijskog suda naložio je obdukciju tijela poginulog muškarca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hrcamd 29.05.2011.

    Nismo svi stvoreni za volan!,a mislim da ovaj čovijek je morao biti malo nesvijestan kada je ugrozio svoju obitelj!

  • sniperghost 27.05.2011.

    jel to opet stup od elektre ili

  • kova_sb 27.05.2011.

    Sinoć oko 19.05 sati u Kosovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je teško ozlijeđena i jedna lakše. Prometna nesreća se dogodila kad je 54-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Opel Astra, u zavoju ulijevo izgubio nadzor nad upravljačem i prešao na suprotnu prometnu traku, te se u zanošenju vratio u prometnu traku kojom se prethodno kretao. Vozilo je potom prešlo preko travnate površine i sletjelo u odvodni kanal, prevrnuvši se na bočnu stranu, pri čemu je u daljnjem kretanju središnjim dijelom udarilo u stup javne rasvjete. U ovoj prometnoj nesreći 54-godišnji vozač je zadobio ozljede od kojih je preminuo u bolnici u Novoj Gradiški, a njegovu smrt je liječnica konstatirala u 20.30 sati. Teške tjelesne ozljede je zadobila 27-godišnja suvozačica, dok je 46-godišnjak koji je od siline udara ispao iz vozila lakše ozlijeđen. Obadvoje su zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Komentiraj...
Vidi sve komentare