To je to što me zanima!

Otac i sin su isprobavali auto, udario ih vlak, mladić poginuo

Oca (55) i sina (18) udario je vlak u Osijeku, u nedjelju oko 10.30 sati. Prelazili su automobilom prugu na mjestu koje je označeno samo Andrijinim križem
Vidi originalni članak

Ivan G. (18) s miholjačkog područja preminuo je u bolnici od posljedica podlijetanja autom pod vlak u osječkoj Ulici jablanova u nedjelju oko 10.30 sati.

Neslužbeno doznajemo da je Ivan bio u VW Polu sa svojim ocem (55) i da su malo prije nesreće kupili auto na osječkoj auto tržnici te im je kobna vožnja trebala biti samo provjera kupljenog automobila.

Prema policijskom priopćenju oni su između Industrijske zone i Brijesta prelazili autom prugu na mjestu koje je označeno samo Andrijinim križem i na kojem nema svjetlosne signalizacije. Međutim, vlak je bio brži, udario je u auto u suvozačeva vrata i odbacio VW Polo nekoliko metara desno od pruge. I otac je zadobio teške tjelesne ozljede, no izvan je životne opasnosti.


Idi na 24sata

Komentari 161

  • vitaminix 17.10.2012.

    kod nas se pružni prijelaz prelazi pomoću sata: "koliko je sati? - 14,00 - dobro, sada nema vlaka" ...trraaasss

  • ironhide 16.10.2012.

    pojma nemate, svaka cas svima, svu su upravu na neki svoj nacin...ali razmislite ako neko od njihovih obitelji ovo cita i vi (pojednici) tako pisete baljezgarije....ako vas zanima i ako ce te prestat sa glupim komentarima (pojednici) ja sam clan uze obitelji i zgadili su mi se neki komentari. Hvala na razumjevanju... !!!

  • jabuka5 15.10.2012.

    o jadni sin ,,pokoj mu duši ,,,ode mladost ,,,a jadni i itac ,,kako če ovo preživjeti ,,,o ,,Bože ,koja bol ,,,moja iskrena sučut ,,obitalji.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare