To je to što me zanima!

Autom ubio studenta (19), pobjegao s mjesta nesreće

Student Krešo Tadić (19) uputio se pješke kući nakon večernjeg druženja s prijateljima u kafiću. Na putu ga je udario auto te ga na mjestu ubio
Vidi originalni članak

Student Krešo Tadić (19) u noći na petak šetao je uz rub ceste u Starom Petrovom Selu. Na njega je naletio automobil i ubio ga. Vozač se nije zaustavio kako bi pozvao Hitnu pomoć i policiju već se dao u bijeg. Kako doznajemo, Krešo je iz Osijeka, gdje studira, došao u posjet roditeljima u Banićevac za produženi vikend. U četvrtak navečer našao se s prijateljima iz gimnazije. Družili su se u kafiću u središtu Petrovog Sela, nedaleko od Nove Gradiške, a iza ponoći društvo se počelo razilaziti. Jedan od prijatelja ponudio je Kreši da ga odveze kući, no on je to odbio. Sam se pješice zaputio cestom u svoje 20-ak kilometara udaljeno selo. Nitko od prijatelja ni mještana nije vidio kada je automobil udario nesretnog Krešu. Njegovo tijelo koje je ležalo uz cestu oko sat i pol pronašla je policijska ophodnja. Obdukcija je pokazala da je Krešo umro od teških ozljeda glave koje je zadobio uslijed naleta automobila. Policija traga za odbjeglim vozačem, a kako neslužbeno doznajemo, traži se bijeli automobil nepoznate marke. Policija moli sve koji imaju bilo kakva saznanja o nesreći da se jave na 92 ili 035 211 639.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • direktor 23.05.2008.

    po mrkloj noći teško je primjetiti bilo što kao prepreku. to se svakome od nas može desiti.(nedajbože) svatko od nas je mogao pogaziti tog momka. jedina greška je što se nije javio policiji ali ja vjerujem da hoće jer i njemu je to bio velik šok. ubit čovjeka. pa nije on to namjerno napravio. no ipak se trebao javiti policiji.

  • sinke 23.05.2008.

    treba ga uloviti i na robiju tamnice doživotno, gad prokleti

  • torcida_4ever 23.05.2008.

    jadan mladic!!! kako mrzim takve \"ljude\" koji naprave nesto jaaaaaako lose i onda pobjegnu s mjesta nesrece!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare