To je to što me zanima!

Autom udario bus i završio na krovu u minskom polju

Osijek: Vozač se u petak ujutro zabio u autobus na Biljskoj cesti. Skoro sat vremena su ga izvlačili iz auta, a u bolnici se liječnici bore za njegov život
Vidi originalni članak

Prizor je bio strašan. U prolazu sam vidio razbijeni prednji dio autobusa i jedan automobil u kanalu. Policija i vatrogasci već su bili tamo, a Hitna je baš  stizala, rekao nam je čitatelj Elvis Grozdek koji je snimio fotografiju oko 7 sati.
Vozač je u petak ujutro velikom brzinom Opelom prešao na suprotnu stranu ceste u Bilju kod Osijeka kojom je upravo prolazio autobus Panturista. Vozač autobusa je, dok je vidio da automobil ide prema njemu, naglo skrenuo u lijevu stranu. No, kažu očevici, uspio je tek toliko okrenuti vozilo da se Opel Corsa odbije od njega, preleti biciklističku stazu i prevrne na krov u minskom polju. Vatrogasci su sat vremena izvlačili vozača (34) iz smrskanog automobila. Zdenko Tijardović koji je predvodio vatrogasce kaže da ga je stablo spriječilo da dublje uđe u minsko polje.
- Mi imamo karte minski sumnjivih površina, kao i razminiranih područja. Mjesto na koje je 'doletio' vozač Opela je na rubu. No, nismo imali vremena o tome razmišljati. Morali smo brzo reagirati, jer je čovjek bio u nesvijesti. Dio auta, na kojem je vozačevo sjedalo, potpuno je bio uništen. Vozač nije bio vezan te je završio na suvozačevom mjestu. Odrezalo smo vrata i izvukli vozača koji je imao jake bolove. Priskočili su liječnici i ubrzo ga odvezli u bolnicu u Osijeku - rekao je Zdenko Tijardović.
Vozač je teško ozlijeđen i liječnici se bore za njegov život. Policija utvrđuje zašto je prešao na suprotnu stranu ceste.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • xrency9 10.07.2009.

    tamo svi jure ko budale..malo-malo pa neka prometna tamo..ljudi ni ne gledaju imali koga u suprotnom traku ili koliko je blizu suprotni auto-samo gledaju da što brže obiđu auto bez obzira na posljedice..a kad vide policiju onda svi fino voze..a ne mogu reći da se i policija drži ograničenja od 90kmh..kad trebaš policiju nema je,a kad je ne trebaš evo ti je za vratom..

  • roccobarocco 10.07.2009.

    Minsko polje 15 godina nakon rata? Ako je to istina onda smo mi stvarno banana drzava.

  • cromitjo 10.07.2009.

    Pustimo malo ostale teme. Evo jedne razbibrige za vruće ljetne dane: http://mitjo.mybrute.com

Komentiraj...
Vidi sve komentare