To je to što me zanima!

Autom udario dječaka (8), koji je pretrčavao cestu

Dječak (8) je izašao iz kanala i krenuo pretrčavati cestu, a da nije provjerio nailazi li auto. Na njega je naletio vozač (21) automobilom i ozlijedio ga
Vidi originalni članak

Auto je u mjestu Otok u Slavoniji naletio na dječaka (8). Ovoga puta krivnju za nesreću ne snosi vozač već dječak D.Ć. (8) koji je istrčao iz odvodnog kanala i krenuo pretrčavati cestu u Ulici Josipa Kozarca. Prije toga nije provjerio nailazi li automobil. S njim u tom trenutku na ulici nije bilo nikoga od odraslih ili roditelja. Vozač M.M. (21) iz Otoka nije uspio zakočiti te je udario dječaka koji je pao na cestu. U bolnici u Vinkovcima kažu kako dječak ima slomljenu nogu i druge ozlijede koje nisu opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • orca 07.05.2010.

    A ko bi bio kriv da je malo poginuo? Sad nek vozač tuži dječakove roditelje zbo materijalne štete i duševne boli, a posebna kazna još roditeljima jer se dijete igralo na cesti bez nadozra roditelja.

  • plavuša13 07.05.2010.

    E sad se moze upotrijebiti one rijeci koje je netko napisao u onom clanku o pijanom vozacu koji je udario majku i dijete i pobjegaoi sa mjesta nesrece.Sad se moze zaliti i vozaca ne samo neopreznog djecaka.Ovo je ono sto se svakom moze desiti i sto je vjerujem svakom savjesnom vozacu prava nocna mora.Nadam se da ce se decko brzo oporaviti,a u ovom slucaju ja bih kaznu lupila roditeljima jer se dijete od 8 godina igralo na cesti bez nadzora odrasle osobe.Ljudi nije za se zezati ljudski zivot je krhak i ode u sekundi toj jednoj prokletpj sekundi koju smo mogli sprijeciti ali kad se desi onda je kasno.treba misliti prije!

  • aroox 07.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare