To je to što me zanima!

Autom udario u rasvjetni stup, u nesreći ozlijeđeno troje ljudi

Djelatnici Hitne službe na mjesto nesreće stigli su u roku od pet minuta te su ozlijeđenog vozača i suputnika odmah prebacili u KBC Sušak gdje su na liječenju
Vidi originalni članak

Vozač Golfa N.T. (27), njegov suputnik Š.I.(29) te pješak P.J.(42) iz Rijeke ozlijeđeni su u prometnoj nesreći u srijedu nešto iza 20 sati u ulici  Bože Vidasa na Zametu u Rijeci.

- Vidio sam da je suvozač imao ozlijede glave, ali je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć - rekao je Dragan Filija koji se našao na mjestu nesreće te uslikao smrskani automobil riječke registracije.

Iz policije doznajemo da se vozač u trenutku nesreće kretao iz smjera Bože Vidasa prema raskrižju u ulici Ivana Čikovića Belog. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola te neprilagođene brzine udario je u metalni, a potom i rasvjetni stup na samom raskrižju. Prije nego se automobil zaustavio zarotirao se na cesti. 

Djelatnici Hitne službe na mjesto nesreće stigli su u roku od pet minuta te ozlijeđenog vozača i suputnika odmah prebacili u KBC Sušak gdje se nalaze na liječenju.

Pješak, koji je u trenutku nesreće šetao cestom, naknadno je zatražio pomoć zbog ozljeda koljena i ogrebotina od krhotina automobila koje su se rasule po cesti.

Vozaču je nakon nesreće izmjereno 2.02 promila alkohola, no točan podatak znat će se nakon naložene analize krvi - izvijestili su iz PU primorsko goranske.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • strapacoza 03.03.2013.

    već od same pomisli na to koliko automobila i ostalih prometnih sredstava postoji izaziva kod mnogih vozača prikrivenu bojazan, strepnju, strah, opreznost jer nikad nitko ne zna što se može kome desiti. najljepša su vremena bila još do prije nekih 40 godina, tada nije bilo prevelikog prometa, pa su ljudi ipak malo više uživali u vožnji. što se može kad većina priželjkuje koje prometno sredstvo.

  • reley 01.03.2013.

    Ti stupovi se stvarno prebrzo voze i jure pitome vozaće.

  • picuskin 28.02.2013.

    Sve je bilo dobro,brzina super,uhvatio je pravu putanju,nagnuo auto,i onda jebo ti Elektru,baš su tu stup morali nakenjat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare