To je to što me zanima!

Autom usmrtio dvojicu pješaka pa pobjegao s mjesta nesreće

Na pješačkom prijelazu u središtu Rijeke u subotu oko 2.20 sati na dva muškarca naletio je automobil. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, a nedugo potom razbijeni auto ostavio u susjednoj ulici. Policija je pronašla vozača
Vidi originalni članak

Dvojica pješaka poginula su u subotu ujutro oko 2.20 sati u središtu Rijeke kada je na njih naletio automobil na pješačkom prijelazu. Vozač koji je ih je usmrtio pobjegao je s mjesta nesreće, a zatim razbijeni automobil ostavio u susjednoj Ulici Riva, kod zgrade Luke Rijeka. Policija je nakon potrage pronašla vozača i privela ga u postaju. U tijeku je kriminalistička obrada, piše Novi list.

Automobil je na pješake naletio na Trgu Republike Hrvatske, kod Brasserie As (bivša "Slavica"). 

Tijela odletjela 50-ak metara od pješačkog prijelaza

Prema riječima očevidaca, koji su s poginulima bili u društvu, auto je projurio velikom brzinom i nisu ga uspjeli vidjeti. O silini udarca svjedoči i to što su tijela dvojice poginulih muškaraca odletjela 50-ak metara od pješačkog prijelaza. Riječ je o muškarcima srednje životne dobi. 

Očevici: Pješacima je bilo zeleno

Prema prvim informacijama, zeleno svjetlo na semaforu bilo je pješacima, što znači da je vozač projurio kroz dvostruko crveno svjetlo budući da je između dva semafora na tom dijelu ceste manje od stotinjak metara, javlja Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • RobertKaniski 14.07.2014.

    kak je čaćić odslužil za dvoje mađara 3 mjeseca tak bude i ovaj malo više dobil jer nije političar jedino ak se učlani kod čačiča u stranku bi mogao dobiti manje MOJE SAUČEŠĆE OBITELJIMA

  • vidicemo 13.07.2014.

    Sucut obitelji.

  • Gena Vava 13.07.2014.

    Hoće li i ovaj dobiti samo uvjetno???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare