To je to što me zanima!

Autom usmrtio vršnjaka (19), ranije bacio bombu na policiju

T. M. (19) iz Splita vozio je BMW neprilagođenom brzinom unatoč zabrani upravljanja motornim vozilima. Izgubio je kontrolu nad autom i zabio se u Fiat Uno
Vidi originalni članak

M. B. (19) iz Solina umro je nakon što je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći ispred Policijske postaje u Solinu u noći s četvrtka na petak, javlja Slobodna Dalmacija. Za mladića su kobni bili nagnječenje pluća i krvarenja u prsištu. Preminuo je u petak oko osam sati u KBC Split.

U njegov Fiat Uno svojim se BMW-om zabio T. M. (19) iz Splita. Mladić je unatoč zabrani upravljanja motornim vozilima, vozio neprilagođenom brzinom, te se zabio u Fiat kada je izgubio nadzor nad autom. Fiat se isprevrtao, a BMW  je udario u betonski zid kraj ceste.

Prije dvije godine bacio bombu na policiju

T. M. splitskoj je policiji poznato od prije.Prije dvije godine je bacio bombu u dvorište solinske policijske postaje. Uhićen je dva dana nakon incidenta,a policija je prihvatila njegovo objašnjenje da je do incidenta došlo slučajno.

Naime, policiji je rekao da je kraj njihove zgrade prolazio skuterom,a kada je izgubio nadzor i pao iz džepa mu je ispala ručna bomba. Uspaničio se i bacio ju u dvorište policijske postaje. 

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije ima desetak prijava zbog prometnih prekršaja, a prije desetak dana na Prekršajnom sudu mu je izrečena i zabrana upravljanja motornim vozilima. 

Policija će ga privesti zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.


Idi na 24sata

Komentari 69

  • Renaldo 20.05.2012.

    Slučajno mu ispala bomba iz džepa??? Slučajno je stavio bombu u džep a htio je staviti upaljač i cigarete, ali eto, zajebunio se onako u žurbi. Moš mislit. Odakle mu bomba?? Za takav prekršaj se ide u buksu! Meni slučajno može iz džepa jedino ispasti prazan novčanik!!!

  • e moj narode... 19.05.2012.

    policija je prihvatila njegovo objašnjenje da je do incidenta došlo slučajno... ha,ha,haa ko bi to popušio.., bit če da je iz ugledne obitelji kradezea..

  • bjonda 19.05.2012.

    a što reći?! u ovoj držvani ne funcionira ništa kako triba, osim saborskih plaća....:((

Komentiraj...
Vidi sve komentare