To je to što me zanima!

Automobil je planuo u vožnji, vozačica izašla u zadnji čas

Svjedoci nesreće sumnjaju na kvar električnih instalacija, ali više će se znati nakon očevida. Po vozačicu, koja je bila u šoku, došao je suprug. Nagutala se dima
Vidi originalni članak

Žena je jedva uspjela izaći iz auta kad je on počeo gorjeti. Na cesti nije bilo nikoga, a susjedi su izašli van kad su počela pucati stakla i gume, rekao nam je čitatelj 24sata. 

Požar na autu je izbio oko 20.10 sati u subotu na raskrižju Krapina-Radoboj-Velika Ves kod betonare. Na teren su odmah izašli vatrogasci DVD-a Krapina koji su u par minuta ugasili zapaljeni Golf. Kako su nam kazali iz policije, u vožnji se zapalio zadnji dio automobila. Vozačica je zatražila liječničku pomoć, jer se nagutala dima.

Svjedoci nesreće sumnjaju na kvar električnih instalacija, ali više će se znati nakon policijskog očevida. Po vozačicu, koja je bila u šoku, došao je suprug. Drugih ozlijeđenih nema, a na autu je nastala velika materijalna šteta.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Just me 4 you 17.11.2013.

    citam i citam... nemojte tak ljudi.. kaj mislite da je toj zeni taj golf zeljeni auto? i da joj je lako? i da vrijedi 300 kuna njoj vrijedi puno vise jer se mogla odvesti od tocke a do tocke b...

  • ProboY 17.11.2013.

    das auto das problem hahaha

  • zverkica 17.11.2013.

    ...to je zato sto ljudi zbog ustede servise obavljaju kod nekog "Đure ili Pere" u garazi :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare