To je to što me zanima!

Automobil naletio na biciklista: "Nije se mogao pomaknuti..."

Nije se mogao pomaknuti, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao u utorak poruku prometne nesreće na kružnom toku na Trgu kralja Zvonimira u Zagrebu
Vidi originalni članak

​Čovjek je vozio bicikl i udario ga je auto na pješačkom prijelazu. Nije bilo krvi, ali se vidjelo da je biciklist u teškim bolovima. Nije se mogao pomaknuti, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao u utorak poruku prometne nesreće na kružnom toku na Trgu kralja Zvonimira u Zagrebu. 

Policija je dojavu dobila oko 18.55 sati te su odmah izašli na teren. Očevid je u tijeku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • barica56 08.09.2016.

    stoji da bi biciklisti u prometu trebali pažljiviji pogotovo na zebrama al ja sam danas doživio da vozač auta galami na biciklista da mu smeta u prometu cestom jer ga može zakačit retrovizorom dakle šta za reć večini fali prometne kulture i znanja .

  • 07.09.2016.

    U cijeloj priči upitan je status PREDNOSTI!!!Tko ima prednost, vozač koji vozi po cesti ili pješak koji prelazi tu cestu preko zebre. Prije su pješaci ČEKALI na zebri da bi prešli kolnik KAD su mogli, odnosno kad nije bilo auta, a danas srljaju na kolnik jer misle da imaju prednost. Zebra je SAMO i isključivo mjesto na kojem je pješacima DOZVOLJENO prelaziti kolnik, koji je namijenjen vozilima! Koliko puta sam vidio pješake koji doslovce ubrzaju hod prije zebre, samo da bi dokazali vozačima da oni imaju prednost! E sad ću ja prelazit, a ti koči, pa makar te onaj iza nabio! Mnogi pješaci uopće niti ne gledaju lijevo-desno jer su toliko sigurni da će im svi auti istog trena stati! O biciklima na zebri je sve jasno. Mora sići jer tada je pješak. Ako ne siđe, vozilo je i nema što raditi na zebri.

  • mrs.xy 07.09.2016.

    Sta se to vise ne zove Trg žrtava fašizma?

Komentiraj...
Vidi sve komentare