To je to što me zanima!

Automobil naletio na pješaka, starac (88) je umro na mjestu

Vozačica (69) u subotu je u Draganićkim Mrzljakima naletjela na pješaka i na mjestu ga usmrtila. Starac je neoprezno prelazio cestu na mjestu gdje nema zebre
Vidi originalni članak

Vozačica (69) VW Golfa karlovačkih registracija naletjela je u subotu oko 17 sati u Draganićkim Mrzljakima na pješaka (88) koji je od udarca na mjestu preminuo. Policija je očevidom utvrdila da je starac (88) neporezno prelazio cestu na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Starac je od siline udarca odbačen na kolnik i na mjestu je preminuo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Slijediizvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • barbotica 29.11.2011.

    potpisujem se na tvoj komentar Ris a crnic nema pojma kaj hoće reć.Ja sam bila malo žustrija i možda nedorečena u svom komentaru(koji je btw crnic isto negativno komentirao),ali isto mislimo.A Crnic u jednom auto magazinu je bila tema vozača straije životne dobi i kako ubiti ne moraju ici na preglede sposobnosti,koje bi im ja zakonski uvela svakih 6 mj..

  • Cobra047 27.11.2011.

    Čisto da se konkretna situacija pojasni jer ne baratate sa potpunim informacijama. Starac je prelazio cestu u naseljenom mjestu. Unutar kruga od 50 metara (a ni 100 ili 500 metara) od mjesta gdje je pokušao preći cestu ne postoji obilježeni pješački prijelaz. Cestu je pokušao prijeći iz razloga što na strani na kojoj se nalazio ne postoji nogostup, na strani na koju je pokušao prijeći nalazi se nogostup kojim bi došao do svoje kuće. Činjenica je da je vozilo na njega naletilo svojom lijevom stranom (vozačkom), znači da se u trenutku naleta nalazio već na polovici ceste. Odnosno, nije "izletio" ili "istrčao" pred vozilo. Već je cestu gotovo na pola prošao u trenutku naleta. Što naravno nije niti moguće s obzirom na starost. Samim time nije mi jasna formulacija PU Karlovačke da je "neoprezno pokušao prijeći cestu". Jer ne vidim na koji ju je drugi način mogao prijeći. Toliko o tome.

  • Hello Kitty_1 27.11.2011.

    Neporezno prelazio cestu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare