To je to što me zanima!

Automobilom se zabio u kiosk: Jedan čovjek lakše ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Vozač je htio prijeći autom iz jedne trake u drugu, ali je auto ispred njega naglo zakočio pa nije imao kamo, rekla je prodavačica iz obližnjeg dućana
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Automobilom se zabio u kiosk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač Opel Insignie splitskih registarskih oznaka u utorak u 17.30 sati izgubio je nadzor nad vozilom i na križanju Vukovarske ulice i Kruga u Zagrebu zabio se u kiosk. Jedna osoba lakše je ozlijeđena.

- Čuli smo strašan udarac. Navodno, koliko sam čula, vozač je htio preteći auto iz jedne trake u drugu, ali je auto ispred njega zakočilo pa nije imao kamo - rekla je prodavačica iz obližnjeg dućana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • charmed_1 20.01.2016.

    Inače ovaj kre***iod se vozio oko nove godine po Zgu ko manijak, pretičući po suprotnoj traci preko duple pune i to ne jednom, prolazio na crveno i baš mi je drago da je ovako završio. Takve treba zaključati i baciti ključ...

  • ArijanJuzbašić 20.01.2016.

    opet zabijanja neka aj bok

  • digelante 19.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare