To je to što me zanima!

Automobilom se zabio u terasu restorana: Pokosio je stolice

Terasa restorana nije bila otvorena i na stolice su bile zaštićene ceradom. Kombi je uletio i jednim dijelom u izlog restorana
Vidi originalni članak

Na križanju Petrinjske i Šenoine ulice u Zagrebu u utorak poslijepodne osobni automobil zaletio se u terasu restorana Mime's. Čitatelj nam je poslao fotografije na kojima se vidi kako je kombi 'pokosio' prazne stolce koji nisu bili postavljeni za goste, nego su bili prekriveni zaštitnom ceradom. 

- Išao sam iz pošte kada se vozačica s osobnim automobilom zaletjela u kombi. On je od siline udarca odletio prema terasi restorana i pokosio terasu. Sva sreća pa nikoga nije bilo na njoj - rekao nam je čitatelj. Terasa restorana nije bila otvorena i na stolice su bile zaštićene ceradom. Kombi je uletio i jednim dijelom u izlog restorana. Naš čitatelj kaže kako nije vidio ozlijeđenih, ali da je vozačica automobila izgledala dezorijentirano. 

- Policija provodi očevid i po završetku će se znati detalji. Osobni automobil naletio je na terasu te je nastala materijalna šteta - potvrdili su nam iz policije. Stigla je i Hitna pomoć, ali samo preventivno, jer nitko, nasreću, nije bio ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • milemile123 09.10.2019.

    Meni ovo izgleda ko kombi

  • max2017 09.10.2019.

    "dozvole" za sve te "terase" se očito dijele na nekoj tomboli........pola njih je na uglovima a toliko zastiru pogled da se ni teorijski na može vidjeti nailazi li neko vozilo s prednošću(glavna cesta)....SVE bez ikakvog utemeljenja na zakonu.....pa nikakva pažnja ne pomaže puno..da ne spominjemo da ima i puno uzurpacija u otimanju pločnika i ceste

  • pinjokin_1 09.10.2019.

    oderati mu kaznu za pokusaj ubojstva iz nehaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare