To je to što me zanima!

Automobilom se zabio u vozilo HAC-a, radnik završio u bolnici

Na autocesti oko 14.35 sati osobno vozilo udarilo je u vozilo Hrvatskih autocesta (HAC) koje je tamo bilo na intervenciji. Pri udaru je ozlijeđen djelatnik HAC-a koji je prevezen šibensku bolnicu , priopćila je policija
Vidi originalni članak

Radnik HAC-a ozlijeđen je u prometnoj nesreći u četvrtak oko 14.35 sati između čvorova Vrpolje i Prgomet u smjeru Dubrovnika. 

- Na 340. kilometru autoceste oko 14.35 sati osobno vozilo udarilo je u vozilo Hrvatskih autocesta (HAC) koje je tamo bilo na intervenciji zbog požara drugog kombija. Pri udaru je ozlijeđen djelatnik HAC-a koji je pri svijesti prevezen u šibensku bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć - priopćila je šibenska policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na teren su izašli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik koji su ugasili požar. Vozač tog automobila nije ozlijeđen.

Više informacija znat će se nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Kraljica-mateja 30.08.2019.

    Osobno vozilo? A nije bmw?

  • mladen973 30.08.2019.

    Komentari su suvišni da je strelica ko avion velika idioti se zabiju i onda se čude nisam vidio, a kad prođu granicu vide i miševe i propuste ih. Ovdje cestari mašu i preusmjeravaju promet da se još netko ne zabije a vozači ih uopće ne doživljavaju, u biti je to posao policije a ne cestara

  • toby 30.08.2019.

    Koji tulipan moraš bit da se u sred bijela dana zabiješ u dobro označeno vozilo ? A možda je baba. ? 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare