To je to što me zanima!

Automobilom ubio dječaka (13) na biciklu i pobjegao

U Dragovcima kod Slavonskog Broda poginuo je 13-godišnji dječak. Vozač je pobjegao. Policija ga je u njegovoj kući pronašla nekoliko sati kasnije
Vidi originalni članak

U mjestu Dragovci kod Slavonskog Broda u nedjelju oko 17.40 sati poginuo je 13-godišnji dječak. Nesretni dječak vozio se biciklom. Na njega je Opelom naletio M. T. (42), usmrtio ga i pobjegao. Policija ga je nakon intenzivne potrage pronašla nekoliko sati kasnije. Skrivao se u svojoj kući, nekoliko sela dalje.
- Vozač je na mjestu nesreće ostavio retrovizor, po kojem smo shvatili da je vozio Opel. Počeli smo potragu po registracijama. Imali smo sreće i našli ga već za nekoliko sati - objasnio je istražni sudac Mirko Sirčević.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • krizbaher 22.12.2008.

    Ma kakva Božja volja!? Tako može razmišljati samo onaj tko se ne želi u životu boriti za ništa! Najlakše je blebnuti \"Ma to je Božja volja\", i time je sve riješeno. E pa nije! Nije Božjom voljom ostavio dijete koje je pregazio da leži na cesti! To je njegova, i samo njegova volja i izbor, Bog nema ništa s tim! Sam donosiš svoje odluke, dobre ili loše, a druga je stvar kada na nešto jednostavno ne možeš utjecati. Ne daj Bože, ali svakome se u prometu može ovo dogoditi, samo, razlika je u tome tko će postupiti kao čovjek, a tko poput obične hulje!

  • Lindy 22.12.2008.

    Zeljk0: ne fantaziran niti namećem svoju volju drugima.baš me briga kako će ko živit i radit. niti sam fanatik,nisam nikad vjerovala u Boga al zgodinama čovjek doživi svašta i drukčije gleda na to.meni je ove god.umrla beba u 17tj.trud.već 3 dj.tako i koga da ja krivim? sve je to volja Božja. Moja Lindy je s anđelima. Hvala.

  • Zeljk0 22.12.2008.

    Lindy2008: ne fantaziraj, vjerski fundamentalistu. Gdje piše da Bog postoji, jedno je vjerovati u nešto i drugo je to \"nabijati\" drugima. Ja vjerujem u ono što moram, a to je da ovaj ubojica zaslužuje smrtnu kaznu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare