To je to što me zanima!

Avion prisilno sletio zbog mikrovalne koja se zapalila

Zrakoplov je poletio iz Pule za London. Posada je pripremala hranu za putnike. Putnici nisu znali za požar, sretni su što je sve ipak dobro završilo
Vidi originalni članak

Britanski zrakoplov Thomson vratio se u utorak u 14.18 sati u pulsku Zračnu luku nakon svega desetak minuta leta. Među 190 putnika bila je i londonska obitelj Gale. Peter (38), Nichola (38) i Hannah (8) proživljavali su pravu dramu.
- Sve je bilo u redu. Odjednom, zrakoplov se počeo naglo penjati, a potom i spuštati. Počele su turbulencije. Nitko nije ništa govorio. Nismo vidjeli vatru niti smo znali da se vraćamo - kazali su Galeovi. Tek kad su se spustili, obavijestili su ih da je došlo do zapaljenja u zrakoplovu.
- Tada nas je uhvatila panika. Svi znamo što se dogodilo nedavno u Španjolskoj i koliko je žrtava avionske nesreće bilo. Sad samo želimo natrag u London, kući. Nikad nismo doživjeli ništa slično - ispričala je Nichola Gale. Obitelj je tjedan dana ljetovala u Poreču i prvi su put došli u Hrvatsku.
- Sretni smo što je sve prošlo dobro, a opet ćemo se vratiti u Hrvatsku iduće godine. Malo smo premoreni jer već osam sati čekamo let za London i sretni smo što nećemo ići istim avionom - zaključili su. U utorak predvečer stigli su britanski serviseri, koji su pregledavali avion. Britanski turisti, u London su krenuli novim zrakoplovom. U avionu se navodno pokvarila pećnica, koja se zapalila i počela dimiti dok se u njoj grijala hrana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marko00 28.08.2008.

    branchburg- htio si ispast faca ,a ispo si glup ,ne piše thompson već piše thomson nobe proserski

  • ivanam 27.08.2008.

    Fali vam malo teksta :-)

  • branchburg 27.08.2008.

    nista dobro od imena Thompson :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare