To je to što me zanima!

Avion sa 33 putnika morao prizemljiti zbog vrućeg ulja

Razlog je povećana temperature ulja u jednom od sustava. Avion sa posadom, 24 putnika za Zadar i devet za Pulu prizemljen je bez poteškoća...
Vidi originalni članak

Uz posadu, na redovnoj liniji za Zadar i Pulu, u utorak je u avionu Croatia Airlinesa (CA) bilo i 33 putnika. No, čim je oko 14 sati uzletio iz zagrebačke zračne luke, kapetanu se upalio indikator kvara. Odmah je vratio avion u Zagreb.
Razlog kvara na novom Dashu 8-Q400, nazvanom Lika, povišena je temperatura ulja u jednom od sustava, rekla je glasnogovornica CA Ksenija Žlof. Morali su čekati rezervni dio za popravak aviona, pa su 24 putnika put do Zadra nastavila autobusom, a ostali su čekali kasniji let za Pulu. Avion Lika leti jedva dva mjeseca. Još tri aviona CA u posljednjih pet mjeseci zbog kvarova su prisilno slijetala.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vizijaslobode1941 10.09.2008.

    da ih mi nismo kupili ovi bi ih dali cigićima da ga prodaju u sekundarnim sirovinama

  • malaysia 09.09.2008.

    Dash 8-Q400, je skandinavska tvrtka izbacila iz prometa nakon nsto je na tom tipu aviona pukao trap prilikom slijetanja, a CTN nakon toga dobio avione istog tipe. bit ce tu jos i mrtvih, molim novinare 24 da se raspitaju o sigurnosti letenja tim tipom zrakoplova, ovdje je opet netko dobio masnu proviziju za kupoprodaju, jer taj avion ne vrijedi u odnosu na konkurenciju NIŠTA!

  • vizijaslobode1941 09.09.2008.

    Još jedna priča iz Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare