To je to što me zanima!

Avion slijetao i sudario se s Volvom kraj glavne piste

Pilot jednomotorne letjelice u drugom pokušaju slijetanja udario je u automobil koji je odlazio s aerodroma. Vatrogasci su odmah ugasili požar
Vidi originalni članak

Jednomotorni avion AT3 sudario se s Volvom X60 kraj piste na aerodromu u Essexu u nedjelju oko 15 sati. Vozač i suvozač iz Volva prošli su samo s ogrebotinama dok je pilot teže ozlijeđen. U blizini nesreće je bila dobrovoljna vatrogasna ekipa koja je odmah ugasila požar. Putnici iz Volva izvukli su pilota. Pilot, za kojeg su rekli da je u 40-ima, odveden je u bolnicu Princess Alexandra u Harlowu s ozljedama lica, leđa i noge. Glasnogovornik vatrogasaca Len Cleary rekao je kako se činilo da je pilot pokušavao sletjeti, ali se opet uzdignuo. U drugom pokušaju udario je u auto koji je išao prema izlazu s aerodroma.
- Pilot je imao sreće. Putnici iz Volva spasili su mu život nakon sudara. Nije jasno kako je došlo do nesreće i radi li se o tehničkom kvaru ili ljudskoj grešci - rekao je Len Cleary. Na internetski forum javio se pilot koji je sletio 13 minuta prije nesreće. Nije vidio, ali je čuo udarac. Napisao je kako je glavna pista bila zatvorena zbog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • niš koristi 10.05.2010.

    po naslovu članka istog trenutka pomisao na zadarski aerodrom...

  • HUMI 10.05.2010.

    @ niš koristi glavno da nama EU brani takav aerodrom koji se siječe sa cestom u Zemuniku i uvjetuju zatvaranjem prometnice( to je i učinjeno).. Non stop pričaju kako to samo mi imamo takav aerodrom i da to nije po svjetskim standardima.... Vidi kako takve aerodrome imaju i druge države i njima niko ništa a nama zatvorili cestu da nebi aerodrom...

  • Zlatko76 10.05.2010.

    ne papaštrumpf, to je reklama kako je Volvo jači i od aviona, jer su ovi u Volvu prošli sa lakšim ozljedama, a pilot sa teškim :-) Zove vozač Volva ženu kući i kaže: draga doći ću danas malo kasnije kući. Imao sam sudar sa avionom. A žena će: jer ti misliš da sam ja toliko glupa da povjerujem u to, sigurno si negdje sa ljubavnicom :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare