To je to što me zanima!

B. Kunst traži osnivanje policije koja štiti životinje

Šokantni prizor svezanih pasa za prugu natjerao je HDZ-ova zastupnika Borisa Kunsta na novu inicijativu - osnivanje posebne policije za pse
Vidi originalni članak

Netko je u Zagrebu, kod nove Branimirove ulice, na pruzi svezao dva psa - priča Boris Kunst, saborski zastupnik HDZ-a, koji je svezane pse vidio u prolazu, odveć kasno:
- Vlak je naletio i odsjekao jednom od njih stražnje noge! Drugi je uspio izvući se, premda ga je vlak udario. Osakaćena životinja stravično je cijuknula - pripovijeda Kunst, dodajući da su brojni psi, koji su slobodno šetali uokolo, u taj tren gotovo istovremeno počeli bolno cijukati...
-To je nevjerojatno koliko životinje osjete nesreću - kaže Kunst. Bio je to jeziv prizor, nakon kojega je netko pozvao policiju i veterinare, koji su potom vjerojatno eutanazirali nesretnog psa.
- Nakon toga nazvao sam Luku Omana iz društva za zaštitu životinja. Već desetak godina nosim u glavi ideju osnivanja posebne policije za pse. Rekao sam mu da ću se za tu ideju zalagati svim srcem - govori Kunst, dodajući da će se za osnivanje takve policije zalagati kod premijerke. To bi smanjilo nasilje nad životinjama, čije dimenzije možemo samo naslutiti nakon vješanja psa na mostu u Zagrebu i bacanja štenaca u rijeku u BiH.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • kivan 06.09.2010.

    Ma vidi ti njega kako je samo osjećajan i pametan i plemenit.Duša od čovjeka. Pravi HADEZEOVAC.A kad misli vratit novce koje je zamračio sindikatima?

  • dozvati1 06.09.2010.

    ....oš bit načelnik , oš formirat i odjel za \" kakice \" ,koji si ti imbecil ...

  • lepicane 06.09.2010.

    oopaaa,izgleda da ipak ide porez na domaće ljubimce.počelo je cimanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare