To je to što me zanima!

B. Tadić: Srbija neće nikako priznati neovisnost Kosova

Predsjednik Srbije kaže kako da će Srbija nastaviti s inicijativama za rješavanje problema Kosova jer je to potencijalni izvor nestabilnosti za Srbiju, regiju i Europu
Vidi originalni članak

Srbija neće u nastavku pregovora s Prištinom ni na implicitan ni na eksplicitan način priznati neovisnost Kosova, kazao je u ponedjeljak predsjednik Srbije Boris Tadić. Naveo je da će Srbija nastaviti s inicijativama za rješavanje problema Kosova jer je to potencijalni izvor nestabilnosti za Srbiju, regiju i Europu.

– To je najvažnija misija i poslanje vlade i predsjednika Srbije i nikada nećemo odustati od interesa naših građana – kazao je Tadić.

Europski parlament u nacrtu rezolucije o Kosovu jasno je odbio bilo kakvu mogućnost za podjelu Kosova, podsjećajući i na prijašnje rezolucije parlamenta u kojima je odbacivana takva ideja.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Ilirac 27.11.2011.

    Kosovo se uskoro ujedinjuje sa Albanijom,autocesta je vec pri kraju koja povezuje ta dva neraskidiva teritorija i naroda,,,a ako srbi budu i dalje srali,tada cemo im uzeti sve do Niša,jer tamo su nekad bile granice nasih slavnih predaka Ilira,,,samo su slavenski barbari dosli sa karpata i pljackali i zemlju otimali miroljubivim domorocima Ilirima.Gotovo je sa tom praksom sada,sada ce se sve vratiti kao nekad davno.

  • dom2 24.11.2011.

    Hrabar je na riječima ali sve će se mjeriti sa pristiglim dolarima jer lova buši tamo gdje burgija ne može.

  • kozara 22.11.2011.

    kosovo treba podijeliti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare