To je to što me zanima!

Bacao kamenje na kuću, pa ga vlasnik (61) izrešetao

Martin Martinović (61) pištoljem ručne izrade pokušao je ubiti Filipa Bijelića (22) u Rajevom Selu u nedjelju navečer. Mladić je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Martin Martinović (61) iz Rajeva Sela nedaleko Županje teško je pištoljem kućne izrade s mecima kalibra 16 mm ranio Filipa Bijelića (22) u nedjelju oko 21 sata. Filipu su liječnici iz županjske hitne pomoći ustvrdili teške ozljede po prsištu, trbuhu i desnoj ruci te su ga odmah prevezli u vinkovačku Opću bolnicu gdje su mu morali izvaditi dosta kuglica sačmastog naboja Martinova streljiva. Policija je odmah uhitila Martinovića. Ujutro vratili su ga u njegovu kuću u Ulici Stjepana Radića kako bi rekonstruirali cijeli događaj i pretresli sve prostorije u potrazi za drugim oružjem.
Prema Martinovim riječima, Filip ga je napao gađajući ga kamenjem.
- Stajao sam u dvorištu i utrčao u kuću. Otamo sam odmah opalio prema mladiću. Vidjevši da je pao pozvao sam hitnu pomoć - priča Martin, no, susjedi tvrde da izmišlja, jer je nemoguće iz kuće priručnim pištoljem pogoditi nekoga na toj udaljenosti.
- Martin je luđak. On je mladića čekao u dvorištu i gađao ga puškom. Svi u selu znaju o kome je riječ. Pa, nađite nekoga tko uopće razgovara s Martinom. Evo vam djece, pokažite mi jedno dijete koje Martin proteklih godina nije tjerao po selu nožem - pričaju Martinovi susjedi i dodaju da Martinu ovaj napad nije prvi.
- Prije 20 godina je Martin svoga susjeda Roka Mikulića izbo čak devet puta nožem. Odležao je samo 18 mjeseci u zatvoru - kažu susjedi i dodaju da je krvnički pretukao i prvu susjedu.
Policija je po okončanju obrade ustvrdila postojanje osnovane sumnje da je Martinović pokušao ubiti mladića, te će ga kazneno prijaviti državnom odvjetništvu, no utvrdili su i kako su dvojica mladića dovela Martinovića u stanje razdražljivosti bacanjem kamenja na njegovu kuću, što je prethodilo pucnjavi. I njih će kazneno prijaviti za dovođenje u opasnost života i imovine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • outrager 28.11.2009.

    po meni je uredu što je pucao, ako je lik prvi krenuo bacati kamenje čovjeku po kući, e onda je zaslužio da jede malo sačme, ne bi bilo uredu nda ga je ubio zbog toga, ali ovo je uredu, a prošlost neću komentirati, možda je čovjek malo radikalan, ali sigurno ni ovi ostali nisu cvijeće, jer ne bi on nikoga ni ubadao nožem ni pucao bez razloga

  • rudlavi-brko 16.11.2009.

    Pa sta se cudite sta je odlezo samo 18 mjeseci zbog 9 uboda!!Pa lik je svima govorio da je covjek sam slucajno 9 puta pao na noz,a on je,eto bas tad pored njega prosao i isao na misu,i nitko mu nevjeruje

  • rudlavi-brko 16.11.2009.

    Rvacka je zivi Teksas..samo cakije i tandjare rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare