To je to što me zanima!

Bačić: Iskorištena sva sredstva iz Fonda za petrinjski potres

Novac su iskoristili 50 dana prije zadanog roka od 18 mjeseci, za obnovu nakon potresa iskorišteno je 321 milijuna € od raspoloživih 319
Vidi originalni članak

Ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Branko Bačić objavio je na svojem Facebook profilu da su iskorištena sva sredstva iz Fonda solidarnosti za petrinjski potres.

- Iskorištena sva sredstva Fonda solidarnosti za petrinjski potres. 50 dana prije zadanog roka od 18 mjeseci, za obnovu nakon petrinjskog potresa iskorišteno je 321 milijuna € od raspoloživih 319. Na području petrinjskog potresa u ovome trenutku provodi se povijesna obnova najznačajnijih javnih zgrada.

- U obnovi su između ostalih: OB Ivo Pedišić u Sisku, Gimnazija Sisak, domovi zdravlja, kulturna jezgra centra Petrinje, Hrvatski dom Petrinja, Srednja škola Glina, Interpretacijski centar baštine Banovine, srednje i osnovne škole, Regionalni centar kompetentnosti, Učenički dom, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Kulturno-povjesni centar SMŽ, Vojarna u Lađarskoj ulici, brojne prometnice i klizišta, kao i vjerski objekti Sisačke biskupije.

ROK SE BLIŽI Bačić: U narednih 50 dana treba iskoristiti još 140 milijuna eura

- Premda smo iskoristili sredstva Fonda solidarnosti nastavljamo realizacijom svih projekata iz sredstava Državnog proračuna i Nacionalnog oporavka i otpornosti!- objavio je ministar Bačić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • max2017 12.05.2023.

    zamračili.........

  • mislim 11.05.2023.

    Oni lažu a vi im vjerujete i tim nas filate isti ste

  • 11.05.2023.

    A šta su potrošili???

Komentiraj...
Vidi sve komentare