To je to što me zanima!

Bacio bombu u dvorište kuće u Ivanić Gradu i ozlijedio ženu

51-godišnjakinju su po tijelu i leđima ranile krhotine od eksplozije bombe te je prevezena u KB Dubrava na liječenje. Oštećena su i tri auta, traktor i kuća
Vidi originalni članak

Žena (51) iz okolice Ivanić Grada teško je ozlijeđena nakon što joj je 35-godišnjak u ponedjeljak oko 17 sati u dvorište kuće u Oborovskoj ulici bacio bombu. Ženu su po tijelu i leđima ranile krhotine od eksplozije bombe te je prevezena u KB Dubrava na liječenje. Oštećena su i tri auta, traktor i kuća. 

Policija je ubrzo uhitila muškarca za kojeg sumnjaju da je bacio eksplozivnu napravu i istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SOTONIST 20.06.2017.

    Steta sta je bila samo ozljeda.Smrt je vas prijatelj.Kad god neka budala pogine nekome svane novi dan.Kad god se netko odluci osvetit nekome pravda je izvrsena i svi malo vise postujete jedni druge.U vrijeme mira svi mrze jedni druge zato jer nitko ne radi ono sto bi trebao ali kad se pocnu desavati s*anja ljudi odmah pocnu postivati jedni druge.Kad god vi odete na neki "sud" traziti "pravdu" vi sami sebi i drugima cinite zlo.Odlaskom na sud po "pravdu" stvarate agoniju koja ce trajati GODINAMA.Umjesto da sve ljepo ko ovaj covijek rijesite sami.(sa bombom ili drugacije).Razgovor cesto nista ne mjenja ali sila uvijek rijesava stvari.Biti "dobricina" je isto kao i biti budala.Budala i dobar su dva brata.

  • grordže 20.06.2017.

    Domoljub ili branitelj

  • bebisan 20.06.2017.

    takav treba u zatvor a ne da šeće opasnost među ljudima

Komentiraj...
Vidi sve komentare