To je to što me zanima!

Premijerka o bačenoj cigli: To je vandalski čin, tražim istragu!

Krhotine cigle koju je na HDZ bacio mladić lakše su ozlijedile dvoje ljudi. Policija ga traži. Premijerka Jadranka Kosor rekla je da traži istragu i da se krivca oštro kazni
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac u ponedjeljak je oko 15 sati bacio ciglu na vrata HDZ-ova sjedišta na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. U to su vrijeme u zgradi bili vozač B.F.(59) i muškarac I.V.(63). Vozača su krhotine pogodile u glavu, a muškarcu je cigla pala na nogu. Obojica su lakše ozlijeđeni. 

Policija je objavila kako traže mršavijeg mladića starog između 20 i 25 godina, visokog oko 170 centimetara, u smeđoj jakni i trapericama.

- To je vandalski čin. U ovom slučaju policija mora odraditi svoj posao. Tražim istragu i pronalaženje krivca i njegovo oštro kažnjavanje u skladu s hrvatskim zakonima - rekla je u utorak premijerka Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ludibena_1 12.05.2011.

    ako je to vandalski cin...sta je onda kradja milijardi iz drzavnog proracuna...

  • MarkoMužar 11.05.2011.

    za ovo se trazi istraga?!?!?!?!? a za one "privatne poslove u hdz-u i u politici uopce nista?

  • user_73657 11.05.2011.

    Poštovana gospođo premijerko, vi tražite istragu: Tko je bacio ciglu ?!?...I to je OK, ja vas podržavam.......A podržavate li vi mene pri mojem inzistiranju na istrazi : KO JE POPALIO ŽITO, iz Đakovačkih silosa ?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare