To je to što me zanima!

Bacio im bombu pod auto zbog ljubavnog trokuta?

Netko je bacio bombu pod aute dvojice braće. No bomba se otkotrljala i oštetila druge aute. Uhvatili su M.M., sumnjaju da je napao zbog ljubomore
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija u noći na subotu trgnula je iz sna pirotehničara Mladena Sokača (38). Nekoliko sati ranije vratio se u dom u zagrebačkoj Ulici Oboj iz okolice Dubrovnika. Tamo je razminirao minsko polje. Eksploziji kraj vlastita doma nije se nadao.
- Probudio sam se i pomislio da je eksplodirao plin. S obzirom da od 1993. radim u minskim poljima, nisam se prepao – kaže Sokač. Izašao je pred kuću i vidio da nije eksplodirao plin. Geleri su razbili  prozor njegova Hyundai Accenta , a fasada susjedne kuće je pocrnjela. Netko je bacio bombu, najvjerojatnije ručnu granatu, susjedima u dvorište.
- Prepao sam se jedino kasnije, shvativši što se moglo dogoditi. Na katu mi spavaju djeca i geleri su mogli i gore odletjeti – rekao je Sokač. U njegovoj ulici se odmah pojavilo oko deset policijskih auta. Policajci su otkrili da je netko bacio bombu pod aute Sokačevih susjeda - braće Danijela (40) i Davora (37) P. No bomba se otkotrljala ispod njihovih Toyote i Alfa Romea te pala niz stubište iza parkiranih auta te tamo eksplodirala. Aute braće nije oštetila, ali su geleri razvalili Sokačev auto. Policija je procijenila da je granta napravila oko 5000 kuna štete. Ubrzo su pronašli i osumnjičenika. U postaju su doveli M. M. (31). Sumnjaju da su ga ljubavni jadi ili ljubomora nagnali na napad. Njegova nevjenčana supruga, naime, radi u frizerskom salonu braće.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krizbaher 31.01.2010.

    Ja bi samo volio dodati (ponovo i ponovo); dajte jednom naučite za svagda - nije policija procijenila nastalu štetu, nego vlasnici oštećenih predmeta!!! Pa nije policija osiguravajuća kuća niti su stručni procjenitelji štete; štetu procjenjuje vlasnik predmeta ili osiguravajuće društvo, ako je predmet osiguran!

  • user_44386 30.01.2010.

    Ma ako ona hoće ići tamo di mislida joj je bolje.... SRITAN JOJ PUT... u životu ti samo jedna žena može bit jedina a to je majka. sve ostale mogu biti ili 2. ,3., 4., i td

  • yumasan 30.01.2010.

    Koji kretino, imbečile! I sad u zatvor zbog jedne droljice. Kao da više niti jedna ženska ne postoji na ovom svijetu, nego je ta frizerka jedina pa se ide "tući" zbog nje. Ne mo'š vjerovat'!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare