To je to što me zanima!

Bacio kletvu na sutkinju na presudi za silovanje punice

Split: Ivan Božić Kudrić (55), je za silovanje svoje punice Ive V. (83) dobio osam godina zatvora. Starica je nakon šest dana podlegla ozljedama
Vidi originalni članak

Da sam babu j..., k.... bi mi ušo u nju, to i sama znaš, poručio je Ivan Božić Kudrić (55), sutkinji Županijskog suda u Splitu nakon što ga je na 8 godina poslala u zatvor za silovanje punice Ive V. (83). Ivan je staricu silovao u prosincu prošle godine u Neoriću, a ona je nekoliko dana nakon napada podlegla ozljedama u splitskoj bolnici. Tijekom izricanja presude Ivan se tresao.
- Ako ste dobro presudili neka vam budu blagoslovljeni svi do 12. kolina, a ako ne, neka ste prokleti - dodao je. Staricu su nakon napada pronašli u krevetu sa spuštenim gaćicama zamrljanim kapljicama krvi. Osim njene, krv je pripadala i njenom zetu. Ivan se na sudu branio da se punica popiknula i pala, a da joj je on pomogao, te da od tuda njena krv na njegovoj odjeći.
Olakotna okolnost je bila to što ga prije nisu osuđivali, a otegotna to što je sa stariciom živio u istoj kući te ona nije očekivala da će je upravo zet napasti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • flyingtiger 29.04.2010.

    komentatori su skloni pljuvanju na sve što nije u hrvatskoj kao HIV orgije u SLO i slično tome, a kod nas izopačenih umova na izvoz. SRAMOTA ljudskog roda ovakvih stvorova koji se ne mogu nazvati ljudima - čovjekom. Gadi mi se sve skupa i ovakvi članci pomiješani sa svim drugim vijestima.

  • manitou 29.04.2010.

    baku su našli s spuštenim gaćicama...pa nije nosila tange

  • lorita 29.04.2010.

    silovati staricu i k tome još svoju punicu??? bolesno!!!! da bar njega sad neko malo \"stisne\" u zatvoru!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare