To je to što me zanima!

Bagerom sletio u rupu za temelje, radniku nije ništa

Šteta je oko 20.000 kuna, rekli su nam u četvrtak u tvrtki Emporion plus, izvođaču radova na trgovačkom centru u zagrebačkim Vrbanima III
Vidi originalni članak

Nisam vidio ni policiju ni Hitnu pomoć, pa pretpostavljam da nikome ništa nije bilo. Radnici su stajali sa strane i razgledali, rekao nam čitatelj koji je u četvrtak oko 11 sati snimio prevrnuti bager u rupi za temelje novog trgovačkog centra na zagrebačkim Vrbanima III.
- Koliko sam primijetio, odronio se zemljani put kojim se kamioni i strojevi spuštaju u rupu za temelje, no nisam siguran je li krivac odron ili ljudski faktor - dodao je čitatelj. U tvrtki Emporion plus, izvođaču radova, znaju za nezgodu.
- Tijekom izrade zemljane rampe u građevinskoj jami gradilišta  Vrbani III u Zagrebu, prevrnuo se bager zbog nepažnje rukovoditelja stroja koji je pravovremeno uočio nepravilnost u upravljanju pa je napustio stroj prije nego se prevruo. Šteta je oko 20.000 kuna. Radnik neće dobiti otkaz, jer uvijek osiguramo i strojeve i ljude - rekli su nam u četvrtak u zagrebačkom sjedištu tvrtke Emporion plus.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • klimenec 15.01.2010.

    posjedujem video klip o dotičnom događaju, ako je redakcija zainteresirana imate moje podatke

Komentiraj...
Vidi sve komentare