To je to što me zanima!

Bahati i rastrošni: Koliko nas stvarno koštaju zastupnici?

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ: Provjerite tko od zastupnika ima stan u Zagrebu, a plaćamo mu stanarinu te tko živi s mužem, a još uzima novac za odvojeni život
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici su u prva tri mjeseca 2013. u svojim foteljama trebali provesti samo 25 radnih dana. No kako ih nitko ne kontrolira, sabornica je često bila poluprazna. Ali plaću i brojne dodatke uredno su primili. Njihova prava u prva tri mjeseca građane su stajala čak 16,7 milijuna kuna.

U tiskanom izdanju 24sata u četvrtak pročitajte koliko nas stvarno koštaju zastupnici u Saboru. Ekskluzivno donosimo top listu mjesečne zarade zastupnika te za što nam sve uzimaju novac iz proračuna.

Provjerite tko ima stan u Zagrebu, a plaćamo mu stanarinu te tko živi s mužem, a još uzima novac za odvojeni život. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u četvrtak

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Slavonka52 11.04.2013.

    Ima se moze se...

  • miroslav23 11.04.2013.

    a i volim vamo doci da citam komentare kako se srbi i hrvati svadjaju, to je meni smjesno skroz hahaha, ja radje dodjem na yt ili ko sad vamo i citam komentare, nego da odem na viceve o plavusama i muji i hasi hahahaa.....ludi ste skroz vi nikad necete napredovat ni srbija ni hrvatska joj joj joj, OKRENITE SE BUDUCNOSTI, ZANEMARITE PROSLOST, ono sto je bilo toga vise nema, bolje se pripremite za ono sto dolazi, a cini mi se da dolazi 3 svj rat :)))

  • miki22222 11.04.2013.

    ovo je sramota,pricaju o recesijama i o tome kako izvući Hrvatsku iz krize i uvijek se sjete RADNIKA koji jedva žive od mizernih plača (ako ih i dobiju) i prvo se oni moraju odricati svega,jos malo onoga sto im je ostalo,a oni žive lagodnim životom i uživaju u LJepoj Našoj....Sramota i ništa više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare