To je to što me zanima!

Bajs: Budućnost zemlje je razvijanje ruralnog turizma

Ministar Bajs je u Gudovcu rekao kako je njegovo ministarstvo izradilo niz projekata koji bi trebali pomoći u razvoju hrvatskog ruralnog turizma
Vidi originalni članak

Razvoj ruralnog turizma je jedna od naših prioriteta, jer gostima imamo što ponuditi. Od očuvane prirode, lova i ribolova koje treba staviti u turističku ponudu, kako bi privukli goste tijekom cijele godine. Stoga je i Ministarstvo turizma izradilo niz projekata kojim će se pomoći ti projekti, kazao je ministar Damir Bajs, koji je u petak na Sajamskom prostoru u Gudovcu otvorio drugi Sajam lova, ribolova, ekologije i ruralnog razvoja pod nazivom LOREKO. Dodajući kako su lov i ribolov dobar hobi, koji su pojedinci prepoznali kao posao i uvrstili ga u turističku ponudu. Na oko 7000 četvornih metara što otvorenog što zatvorenog prostora nalazi se gotovo 200-tinjak izlagača. Time je LOREKO, najveća manifestacija takve vrste u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vanbračna kći 07.05.2010.

    Ova zemlja nema budućnosti sa ministrom rogonjom i njegovom mafijom na vlasti!

  • Huck 07.05.2010.

    Što smo Bogu skrivili da nam mora biti Bajs ministar turizma a o turizmu pojma ima koliko puran o mlaznim avionima. Rogovi mu izuzetno dobro pristaju!

  • PapaŠtrumpf 07.05.2010.

    Ministar nema pojma u kojem vremenu se nalazi, budućnost ove zemlje je prokockana jer su nas tajkuni, političari i privatizacija vratili 30 godina unatrag !

Komentiraj...
Vidi sve komentare