To je to što me zanima!

Baka se oporavlja: Neće imati posljedice od uboda stršljena

Pacijentica je stabilno i dobro se oporavlja. Sada je već sigurno da neće imati pogoršanje zdravstvenog stanja, rekli su nam u ponedjeljak iz kninske bolnice
Vidi originalni članak

Ubodi desetaka stršljena  neće imati posljedice po zdravlje Ane Dragice Stričević (81), koju je roj opasnih kukaca u subotu ujutro napao u njenoj kući u Otišiću.

NIJE JOJ NIŠTA 'Gnijezdo je bilo golemo': Baku Anu ubolo je 40 stršljenova

- Pacijentica je stabilno i dobro se oporavlja. Sada je već sigurno da neće imati pogoršanje zdravstvenog stanja koje bi bilo posljedica incidenta zbog kojeg je dovedena - rekla nam je liječnica Kristina Bitunjac, ravnateljica Opće bolnice Hrvatski ponos Knin.
No, žena je i bez napada stršljena u lošem zdravstvenom stanju, tako da u ponedjeljak još nije mogla izaći iz bolnice, pa čak ni iz bolničke sobe. Bolnica se pak, zbog nedavnog stupanja na snagu europske Opće uredbe o zaštiti podataka, ne usudi novinare pustiti na odjel.  

VRLIKA: IZBOLI JE PO TIJELU Ženu je napao roj stršljenova: Spasitelji jedva došli do nje

Podsjetimo, nesretnu ženu je roj stršljena napao u subotu oko 10.30 u njenoj osamljenoj kući u Otišiću kod Vrlike.  U nesvijesti ju je našla susjeda Danica, a vatrogasci i hitna medicinska pomoć koje je pozvala morali su navući pčelarsku opremu da bi je spasili.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Round_Earther 21.08.2018.

    Steta

  • ColleenMeurer 20.08.2018.

    Sestra moja najbolja prijateljica zarađuje $ 89 po satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, no prošlog mjeseca plaća joj je 21.306 dolara, a sam0 nekoliko sati radila na internetu. Zašto više ne biste saznali. Posjetite sada...>> Ecash10.COM

  • mrTrobec 20.08.2018.

    Baka dobro stršljeni pocrkali

Komentiraj...
Vidi sve komentare